Voluntariat

Voluntar – este orice cetăţean al Republicii Moldova, cetăţean străin sau apatrid care în sprijinul solidarităţii civice se implică în activităţi de voluntariat organizate de persoane juridice de drept public sau de drept privat fără scop lucrativ.

Voluntariatul poate fi o sursă foarte bogată de învățare, atunci când există atât dorinţa de a învăţa din partea voluntarului, cât şi preocupare pentru motivaţia  voluntarului din partea organizaţiei la care acesta activează. Implicîndu-se în diverse proiecte şi activităţi, lucrând în echipa sau individual, confruntându-se cu diverse situaţii şi probleme, voluntarii dobândesc implicit noi abilităţi, noi cunoştințe, noi atitudini – într-un cuvânt, noi competenţe.

În timp ce altruismul, preocuparea pentru cei din jur şi pentru diverse subiecte cu impact comunitar este cea mai evidentă motivaţie pentru a deveni voluntari, pentru mulți tineri este deosebit de motivantă oportunitatea de a dobândi noi abilităţi utile pentru a-şi găsi un loc de muncă sau posibilitatea de a explora diferite opţiuni de carieră. Activităţile de voluntariat pot avea un impact puternic asupra traiectoriei profesionale a unui tânăr. Dintre toate tipurile de învăţare formală şi non-formală, voluntariatul este cea mai complexa modalitate de a învăţa, de a te dezvolta şi de a împărtăşi cele învățate.

Devenind voluntar, dăruiești timpul și cunoștințele personale persoanelor care au necesitate de atenția Dvs. Aveți oportunitatea de a face parte a echipei noastre și de a oferi ajutor persoanelor ce suferă de o maladie, persoanelor vîrstnice în unul din centrele raionale unde AO Medlife prestează servicii de îngrijiri medicale la domiciliu.

Ce primiti in schimb?

  • Satisfacția dvs. personală!

  • Aprecierea și recunoștința beneficiarilor noștri!

  • Experiență în comunicarea cu oamenii, munca în echipă, activități de planificare!

  • Acord de voluntariat care confirmă experiența dumneavoastră de lucru și adaugă o valoare substanțială CV-ului dvs., care va fi apreciat de viitorii angajatori.

Vreau să devin voluntar AO MEDLIFE:
Dorești să faci voluntariat în cadrul Asociației Obștești Medlife?
Dacă ești o persoană activă, deschisă, sociabilă și vrei să te implici cu dăruire, alătură-te echipei Medlife AO. Bătrânii nevoiași și familiile beneficiarilor noștri au nevoie de ajutorul și susținerea ta!

Te așteptăm cu drag în Echipa noastră de Voluntari !

Putem sa propunem activități în domeniul:

  1. Profil Medical

    Persoane cu studii medicale (medic, asistent medical) pentru activitate de profil.

  1. Profil Social

    Orice persoană cu dorință de a ajuta persoanele bolnave, invalizi, vîrstnici.

  1. Activități in alte domenii

 Activitatea in domeniul dezvoltării servicii îngrijiri medicale la domiciliu, colaborarea cu medicina primara și puterile locale în regiunile RM. Participarea la proiecte comune. Promovarea serviciilor de îngrijiri medicale la domiciliu în societate prin diferite metode.

ro_RORomanian